Gulvafslibning ? Gulvafslibning til fornuftig pris

gulvafslibning af træ og trægulve. Her opfriskes gamle trægulve så de bliver som nye.  Herefter overfladebehandles med olie, lak eller lud.

Gulvafslibning er en måde at få det oprindelige tilbage i trægulvet. Når den gamle gulvoverflade fjernes bliver gulvet rigtig flot. Udover afslibning benyttes også en gulvafhøvling som er en ultimativ og grov behandlingsmetode. Ved gulvafhøvling bearbejdes der dybt ned i gulvet hvilket kun sjældent er nødvendigt.

Afslibning af trægulve

Det er en fantastisk rumvirkning det giver når de gamle og slidte trægulve bliver afslebet. Den oprindelige patina kommer pludselig frem når den gamle frakke fjernes fra trægulvet. En gulvafslibning afsliber den oprindelige overflade så gulvet kommer til at stå trærent. Og processen med gulvafslibning erlangstrakt og en smule kompliceret.

En gulvafslibning sætter fokus på din bolig

Afslibning af trægulve er en investering som enhver anden boligrenovering. Et smukt og slidstærkt trægulv er af stor værdi for velværet og det visuelle i hjemmet. Især i salgsøjemed  er vil en gulvafslibning skabe værdi for boligen, og i nogle tilfælde måske være dråben der forårsager et salg.

Hvordan udføres gulvafslibning?

Gulvafslibning af træ og trægulve så gulvet får det oprindelige udseende tilbage. Her ses en gulvmand der afsliber et trægulv i en tøjforretning.Der bruges en gulvafslibningsmaskine som har en valse hvorpå der er påsat sandpapir. Når maskinen startes så afsliber sandpapiret den gamle lak, olie eller hvad gulvet nu oprindelig er behandlet med. Der afslibes op til 5 gange med forskellig typer af sandpapir, hvor der startes med den groveste og afsluttes med den helt fine for at få den rette finish. En gulvafslibning deles typisk op i forkellige slibeprocesser:

• Finslibning
• Mellemslibning
• Let slibning
• Grovslibning
• Fuldslibning

Og det hele ender så ud med en gulvafslibning. Og herefter er trægulvet klar til en ny overfladebehandling med: olie, lak, lud, voks eller sæbe efter ønske. Der er mange muligheder for farvetilsætning, enten med hvid farve eller med mørke  ditto.

Din lokale gulvmester

Kontakt os gerne for yderligere information om gulvafslibning og de mange muligheder der er for at få lige nøjagtig det trægulv som passer bedst til ens smag og boligens arkitektur og indretning.