Gulvafhøvling pris

Gulvafhøvling pris samt priser på gulvbearbejdning er absolut billigst her hos os. Få den aller fornuftigste gulvafhøvling pris fra et dygtigt gulvfirma med kompetente gulveksperter. Trænger gulvet i stuen, gangen eller hele boligen til en kærlig hånd? Kan en afslibning ikke fjerne hakker, ridser og misfarvninger i dit gulv?

Gulvafhøvling pris?

I så fald kan du få brug for afhøvling af dine trægulve. For at kunne finde en billig gulvafhøvling pris er det dog vigtigt, at du ved, hvor og hvordan du skal søge og hvad du ønsker. I denne guide hjælper vi dig videre til at indhente de rette gulvafhøvling priser, samt til at kende processen. Vi ser nærmere på, hvad afhøvling af dine trægulve er? Hvorfor og hvornår man høvler sit massive gulv? samt hvilke maskiner og redskaber gulveksperten som oftest anvender til din høvling af dine plankegulve.

Hvordan får du den aller bedste gulvafhøvling pris?

For at finde frem til den bedste gulvafhøvling pris bør du få et tilbud fra os samt andre gulvfirmaer. Husk på, at du altid kan få et gratis og uforpligtende tilbud på gulvafhøvling her hos os. Derudover giver vi altid rådgivning og vejledning uden at det koster ekstra. Herpå har du fået en rigtig god rådgivning, og er sikker på veludført gulvafslibning.

Hvad koster gulvafhøvling?

Prisen på høvling af trægulve er basal og betyder en hel del for alle. For hvad koster afhøvling af gulve i virkeligheden?

Det er svært og næsten umuligt at give et tydeligt svar på. Prisen beror nemlig på utrolig diverse forskellige faktorer såsom beliggenhed, deriblandt gulvafslibning, gulvbehandling, gulvtype og areal med mere

Gulvafhøvling og/eller gulvafslibning?

Talrige firmaer tilbyder gulvafhøvling i forbindelse med afslibning og eventuel efterbehandling. Ifald du har mod, kan du få et gulvfirma til at udføre gulvafhøvlingen, hvorefter du selv kan udføre gulvslibningen. Dog vil du se, at talrige gulvmænd har en minimums pris, hvorfor mindre gulvarbejder er forholdsvis dyrere. Alligevel kan det foreslåes at få udført større gulvarbejder.

Hvor finder jeg en erfaren og professionel gulvspecialist og gulvfirma?

Du kan derfor med fordel overveje at bestille en gulvmand til at fikse både afhøvling og afslibning på én gang, hvormed din valgmuligheder blandt gulvslibere bliver væsentligt større. Nedenfor finder du et priseksempel på en opgave med gulvafhøvling, som også medtager behandling og gulvafslibning.

Eksempel på gulvafhøvling pris

Et bræddegulv på 30 kvadratmeter
Gulvafhøvling af trægulve uden gulvbehandling:
Kr./kvm 91 medtaget 25% moms

Et gulv på 30 kvadratmeter
Høvling med 3 x lak som behandling:
Pris pr. kvadratmeter kr. 110 medtage 25% moms

Såfremt du har et større gulv, vil du med fordel kunne få klaret hele boligen i et hug. Masser af gulvslibere tilbyder også ekstra rabat til studerende og pensionister. Vær derfor grundig når du finder en gulvsliber til hjemmets massive plankegulv.

Hvad er gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en metode til gulvrenovering, hvor gulvsliberen benytter en gulvhøvl, en såkaldt ‘gulvafhøvlingsmaskine’, til at høvle det massive trægulv ned inden afslibningen. Gulvafhøvling foregår for det meste med en gulvhøvler, som ved hjælpe af små påsatte knive høvler bræddegulvet. Der afhøvles høvlspåner når maskinen når i dybden af gulvplankerne. Gulvafhøvling er en svær opgave, der ikke kan foretages som gør-det-selv beskæftigelse. Vi foreslår derfor altid, at du bruger en professionel gulvsliber til din gulvafhøvling – herefter kan du udføre gulvafslibningen selv.

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafhøvling?

Gulvafhøvling er en nødvendighed inden selve gulvslibningen kan bruges. Her benyttes afhøvling af trægulve når:

  • Der er fernisbehandling på trægulvet
  • Der er tæpperester på trægulvet
  • Der er store hakker og ridser i træet
  • Der er misfarvninger og pletter fra spild af rødvin med mere
  • Der er store skævheder på gulvet

I mange af disse tilfælde vil det være påkrævet at høvle gulvet helt ned, inden afslibning.

Afhøvling af trægulve?

En høvling når også mere i dybden end en afslibning, hvorfor det ikke er alle typer gulve, der kan klare en afhøvling. Ifald dit gulv har været afhøvlet en del gange før, kan det velsagtens ikke høvles mere, hvorfor en sanering er nødvendigt.

Forhør dig gerne, såfremt du er usikker på om plankegulvet kan tåle en afhøvling eller ej.

Hvilke redskaber benytter gulvfirmaet til afhøvling af trægulve?

I næsten alle tilfælde vil gulvsliberne benytte en decideret gulvhøvl til at afhøvle dit massive gulv i dybden. Foruden høvlmaskinen vil gulvmanden altid medtage det nødvendige maskiner og udstyr til at klare en efterfølgende gulvafslibning- hvilket kan være almindeligt værktøj til fjernelse af søm, lister o. lign. Det kan også være en pudsemaskine, slibeolie, slibebånd samt lud, lak og olie til efterbehandling o. lign.

Få en billig gulvafhøvling pris hos os

Hvis du regner med at leje gulvsliber og rekvisitter, så kan dette lade sig gøre hos de fleste byggemarkeder eller evt. hos gulvspecialisten.

0.00 avg. rating (0% score) - 0 votes

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.