Fåborg er byen med dygtig gulvfolk og smukke trægulve

Fåborg og afslibning af trægulve her i byen er lige noget for Gulv Mesteren. Vi elsker at arbejde for Fåborgensere og opfriske deres trægulve. Vi vil gerne være med til at ‘gøre Fyn fin’ og derfor er det vigtig for os med smukke og slidstærke trægulve.

Gulvafslibning Fåborg og omegn. Afslibning af trægulve på hele Fyn, herunder Svendborg, Odense, Assens og Nyborg.

Gulvafslibning Fåborg

Står du overfor at opfriske trægulvene i din bolig? Så kan vi hjælpe dig. Vel at mærke såfremt du bor i Fåborg eller andre steder på Fyn. Vi arbejder også meget i Svendborg, Assens, Nyborg og naturligvis Odense. Gulvarbejde med gulvafslibning, hvor vi omdanner gamle og slidte gulvoverflader til helt nye, eller næsten helt nye.

“Trægulve med en gammel patina og ny afslebet overflade bliver smukkere end et helt nyt gulv. Lad det komme an på en prøve og kontakt os.”

En gulvafslibning fjerner den slidte overflade

Fåborg gulvafslibning med de mange muligheder. Gulvtyper, træsorter og gulvbehandlingstyper er blot nogle af de muligheder der er for at En gulvafslibning bruges til renovering af trægulve uden dybe hakker og ridser. Ved en gulvafslibning fjernes den slidte overflade på gulvet med gulvslibemaskine. På maskinen findes der en valse som påsættes sandpapir med forskellige kornstørrelser afhængig af gulvets beskaffenhed.

Gulvafslibning er en blid og nænsom metode

Med det fine sandpapir bliver trægulvet som nyt med en gulvafslibning. Den gamle og slidte overfade fjernes nænsomt så gulvoverfladen bliver fin og behageligt at røre ved. Ved en gulvafslibning fjernes ca. 1 mm af selve træet og herefter er gulvet klart til påføring af en gulvbehandling med olie, lak eller lud.

En gulvafslibning ’opfrisker’ dit gulv

Trænger din bolig til fornyelse? Så kan en gulvafslibning med fordel bruges. Trægulve bliver lyse og smukke med en gulvafslibning, og dermed er det den letteste måde at forvandle boligen. Er du ved at blive træt af at kigge på det gamle, slidte og gule trægulv, så vil en afslibning og hvidpigmentering være en oplagt mulighed.

Vi forvandler trægulve i Fåborg

Til forvandling af boligen er det ikke nødvendigt med en kæmpe renoverings projekt, blot en afslibning af gulvet og boligen vil fremstå flot og smukt. Endvidere er det en yderst billig måde, at få trægulvene til at fremstå som nye. Med en gulvafslibning fjernes ridser, hakker og mærker. Er der dybe hakker og ujævnheder kan det være nødvendigt med en gulvafhøvling, hvilket er en mere omfattende proces, hvor der fjernes 3 mm eller mere af selve træet.

Hvordan udføres en gulvafslibning?

Til renovering af boligens trægulve findes der to muligheder for gulvafslibning. Enten kan gulvafslibningen udføres som et gør-det-selv projekt eller man kan vælge at få arbejdet udført af en fagmand. Ved at benytte et professionelt gulvfirma så udføres arbejdet på en håndværksmæssig korrekt måde, og du har ingen hovedbrud med noget som helst. Og ofte er det billigere end at leje udstyr og købe rekvisitter samt materialer.

 

NOTE: De fleste gulvfirmaer giver gerne gode råd og vejledning, gratis og helt uforbindende.

5.00 avg. rating (100% score) - 1 vote

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *