Behandling af trægulve? Gulvbehandling til fornuftige priser

Behandling af trægulve – sådan!

Behandling af trægulve så de bliver smukke og flotte. Alt gulvbehandling efter kundens ønsker og behovHar du lige fået helt nyt guld eller er dine gulve lige fået en gulvafslibning, så er det godt at vide, hvordan de skal behandles. Træ er et smukt materiale, men det er sårbart, hvis ikke overfladen beskyttes. En tabt kop kaffe trænger fx hurtigt ned i de øverste lag af træet og giver en grim skjold.

Behandlingen af trægulvene beskytter overfladen

Derfor skal træets overflade beskyttes, og det kan du gøre på mage måder:

Ludbehandling er til gulve, som man ønsker skal bevare deres smukke lyse udseende. En ludbehandling holder træet lyst og skal efter ludbehandlingen yderligere have en behandling med træsæbe, lak eller andet.

Sæbebehandling er en behandling af nyt træværk og sæbebehandling kan sagtens stå alene. Efterfølgende skal sæbebehandlingen gentages cirka en gang om ugen.

Oliebehandling af trægulve sker altid med en hærdende olie, der sikrer at trægulvet får en modstandsdygtig overflade. Du kan også få en olie til trægulve med hvidpigmentering der yderligere fremhæver det nye lyse look i stuen eller kontoret.

Lakbehandling af dine trægulve er nok det der er nemmest at vedligeholde. Lakken giver en slidstærk overflade, som du kan vælge som mat, halvblank eller blank. Du kan også vælge mellem vandbaserede lakker og lakker baseret på opløsningsmidler.

Billig gulvslibning er inden for rækkevidde

vedligeholdelse af træ og trægulve. Se her hvordan et trægulv friskes op på den helt rigtige mådeSå det er bare med at komme i gang med at få klaret den gamle overflade på hjemmest eller kontorets trægulve, får nedenunder har du et helt nyt gulv, der bare venter på at komme frem i dagens lys. Tilmed er det ikke en gang særligt dyrt at få en gulvafslibning, og når det første er gjort, kan du med en lille indsats have smukke, lyse, og flotte gulve i årevis.